کد خبر 310524
۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۱

ظرفیت ۵۰ هزار نفری برای اعزام به عتبات عالیات در ایام فاطمیه

ظرفیت ۵۰ هزار نفری برای اعزام به عتبات عالیات در ایام فاطمیه

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از پیش‌بینی ظرفیت ۵۰ هزار نفری برای اعزام زائران به عتبات عالیات در ایام فاطمیه خبر داد و اعلام کرد: ثبت‌نام متقاضیان از طریق سامانه عتبات عالیات تا نیمه آبان‌ماه ادامه دارد.

به گزارش حیات به نقل از صداو سیما، مرتضی آقایی، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت، با اشاره به تداوم برنامه‌ریزی‌ها برای تسهیل تشرف علاقه‌مندان به زیارت عتبات عالیات اظهار کرد: امکان ثبت‌نام برای سفرهای زیارتی در ایام فاطمیه فراهم است و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه عتبات عالیات به نشانی atabatorg.haj.ir، بسته‌های سفر را بررسی و برای ثبت‌نام اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برای این ایام، ظرفیت ۵۰ هزار نفری پیش‌بینی شده است، افزود: بسته‌های متنوعی متناسب با شرایط و فرصت زمانی زائران در نظر گرفته شده که شامل سفرهای زمینی و هوایی، بسته‌های دو روزه زمینی و هوایی و همچنین سفرهای هفت‌روزه و نه‌روزه است.

آقایی با تأکید بر استمرار برنامه‌ریزی و فراهم‌سازی زمینه سفرهای زیارتی، خاطرنشان کرد: زائران می‌توانند با توجه به شرایط خود، از میان بسته‌های پیش‌بینی‌شده انتخاب کنند و برای زیارت بارگاه‌های مطهر ائمه اطهار (ع) در نجف اشرف و کربلای معلی ثبت‌نام کنند.

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در پایان یادآور شد: ثبت‌نام‌ها تا نیمه آبان‌ماه از طریق سامانه عتبات عالیات ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این سامانه، اطلاعات مربوط به بسته‌های سفر را دریافت کنند و برای تشرف در ایام فاطمیه برنامه‌ریزی داشته باشند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha